Lisselstugans Grönsaker

Dina bönder

Det är vi, Finley och Martin, som är dina bönder. Och tillsammans med vår son, Frejvid, driver vi vårt lilla familjeföretag här på de blåsiga fälten i Gustafs.

Finley i fält

Finley växte upp i USA och flyttade till Sverige för 9 år sedan där hon praktiserade på svenska gårdar och gick en lantbruksutbildning som agrotekniker. Finley jobbar heltid på gården och sköter det mesta från planeringen, till fältarbetet, leveranser, marknadsföring—you name it!

Martin kör morötter

Martin är Vikabo från början och har gården som en älskad och mycket tidskrävande hobby. När han inte hjälper till med ogräsrensning och skörd är han toppenbra på att reparera maskinerna och bygga nya redskap. När han inte jobbar på gården så jobbar han som systemutvecklare.

Petter i bönorna

Petter heter vår säsongsanställd. Han är med under odlingssäsongen och hjälper oss med lite allt möjligt på gården: ogräsrensning, skörd och leveranser bland annat. Petter har bott i många olika länder men efter tio år på resande fot är han tillbaka här i Dalarna, och det är vi glada för!


Lisselstugans Grönsaker

Kvarnfors gård 7

781 62 Gustafs