Lisselstugans
Grönsaker

Vi samarbetar med fyra andra lokala gårdar för att kunna erbjuda våra prenumeranter ett större utbud av produkter.

Brandts Västerby

Vi får våra jordgubbar och hallon från Ingemar och Nelya Brandts i Västerby utanför Hedemora. Brandts har även gårdsbutik och självplock från slutet av juni och ute på de vackra fälten kan man njuta av en rolig dag med familjen.

Catharinas Sprätthönseri

Björn Johansson heter han som driver Catharinas Sprätthönseri. Med en lång historia av Krav-certifierad produktion har Björn även flera andra verksamheter på gården och det är t.ex. där som nötköttet i köttlådorna slaktas och styckas.

Klockars Potatis

heter gården som drivs av Johan Danielsson och Ellinor Jansson. Här odlas Krav-certifierad potatis som förutom i vårt andelsjordbruk och gårdsbutik även säljs av Johan och Ellinor själva på Västansjö Bär och Potatis.

Gustafs Ekomjölk

heter företaget som drivs av Ingemar och Anki Arvidsson. Gården är en Krav-certifierad mjölkgård precis intill Lisselstugans Grönsaker. Vi arrenderar vår mark av Ingemar och Anki och får även nytta av gårdens kogödsel i våra odlingar. Anki har även startat en ny verksamhet på gården med försäljning av köttlådor. Hängmörat kött från gårdens egna kvigor som har fått beta på de soliga fälten i Österby och som slaktas i grannbyn. Bättre kött kommer man aldrig smaka!


Lisselstugans Grönsaker

Kvarnfors gård 7

783 95 Gustafs