Lisselstugans Grönsaker

Vi samarbetar med fyra andra lokala producenter för att kunna erbjuda våra prenumeranter ett större utbud av produkter.

Catharinas Sprätthönseri

Björn Johansson heter han som driver Catharinas Sprätthönseri. Med en lång historia av Krav-certifierad produktion har Björn även flera andra verksamheter på gården och det är t.ex. där som nötköttet i köttlådorna slaktas och styckas.

Klockars Potatis

heter gården som drivs av Johan Danielsson och Ellinor Jansson. Här odlas Krav-certifierad potatis som förutom i vårt andelsjordbruk och gårdsbutik även säljs av Johan och Ellinor själva på Västansjö Bär och Potatis.

Gustafs Ekomjölk

heter företaget som drivs av Ingemar och Anki Arvidsson. Gården är en Krav-certifierad mjölkgård precis intill Lisselstugans Grönsaker. Vi arrenderar vår mark av Ingemar och Anki och får även nytta av gårdens kogödsel i våra odlingar. Anki har även startat en ny verksamhet på gården med försäljning av köttlådor.

Gamla Snickeriet Kafferosteri

Ett spännande företag i Gamla Snickeriet i Säter där kaffe av högsta kvalitet rostas på hantverksmässigt sätt. Joachim heter han som startade företaget för två år sedan och vill man veta något om kaffe så är det faktiskt honom man ska prata med. Allt kaffe som kommer från Joachim är fullt spårbart och ekologiskt.

Honung från Karin Trotzig i Sunnanhaga

Vår honung kommer från Karin Trotzig som har sina bisamhällen i Sunnanhaga i Vika. Under sommaren beställer vi råhonung från henne, alltså den obehandlade honungen direkt från kupan. Denna honung är flytande och har kvar alla vitaminer och nyttigheter. Om den honungen tar slut på hösten byter vi till "vanlig" honung, som har kristalliserats för att kunna hålla längre.


Lisselstugans Grönsaker

Kvarnfors gård 7

781 62 Gustafs